Aurelio Cooking

dietetyka i sztuka kulinarna

Aurelio Cooking to międzynarodowy projekt upowszechniania leczenia żywieniem i promocji nowych odkryć naukowych w zakresie żywienia oraz nowych technologii przygotowywania zdrowych i estetycznych posiłków.

W Polsce projekt Aurelio Cooking koordynuje Fundacja Zero Barier.

 

Aurelio Cooking - odżywianie habitalne

Aureliusz Wilk

Wybitny mistrz kuchni i podróżnik.

Doświadczenie zdobywał na wszystkich kontynentach z wyjątkiem Antarktydy. Jak sam mówi o sobie nie gotował na biegunie południowym, ale w Nowej Zelandii gotował polarnikom. Czarodziej smaków i estetyki potraw, pierwszy w Polsce propagator i ambasador żywienia wg modelu Tri Anthropo Type Paschalidis. Wieloletni szef kuchni, trener kulinarny, specjalista technologii przygotowania potraw. Jego książki o zdrowym gotowaniu i odżywianiu wydawane są w Polce i w Grecji, gdzie zdobyły ogromne uznanie i rangę bestsellerów.

Nasz zespół
to pasjonaci.

Pomogą profesjonalnie i skutecznie zastosować w praktyce najnowsze odkrycia naukowe dotyczące zdrowego odżywiania. Znajdą optymalne rozwiązania biznesowe i pomogą w osiągnięciu zdrowia i sukcesu na rynku.

Jesteś związany z branżą gastronomiczną? Napisz do nas i dowiedź się więcej.
WYPEŁNIJ FORMULARZ  

Aurelio Cooking - odżywianie habitalne

Nasze żywienie przede wszystkim nie szkodzi.

Pozwala naturalnie powrócić organizmowi do zdrowia generując siłę i witalność znaną nam z lat dziecięcych.


Nasza dieta odmładza i  już po kilku miesiącach jej stosowania nasz wiek biologiczny radykalnie obniża się.

Pomagamy odnieść sukces w sporcie odkrywając naturalne pokłady siły i energii.

Tworzymy solidne podstawy biznesowe w oparciu o innowacyjne rozwiązania kulinarne.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Google Plus