Publikacje

Uzdrowić Umysł i Ciało

Pierwsza w Polsce książka kucharska oparta na kuchni antropologicznej. Publikacja odniosła sukces w Grecji stając się "biblią" zdrowego odżywiania. Przedstawia 126 najlepszych, zdrowych przepisów kulinarnych ze strefy klimatu umiarkowanego. Dodatkowo zawiera bardzo cenne wskazówki dotyczące zdrowego odżywiania i praktyczne techniki przygotowywania szybkich i zdrowych posiłków. Szczególnie polecana osobom mającym problemy z utrzymaniem diety, pracujących w dużym stresie i pośpiechu, a także sportowcom i osobom narażonym na duży wysiłek. To książka, która rozwiewa mity i sprawia, że gotowanie staje się przyjemnością.
Obejrzyj zdjęcia.

Filozofia przypraw

Przydatna i praktyczna publikacja zarówno dla profesjonalistów, jak i amatorów gotowania. W sposób czytelny i praktyczny opisuje najbardziej popularne, ale też te mniej znane zioła i przyprawy z całego świata. Znajdziesz w niej obszerny Leksykon Ziół, liczne tabele i przepisy na zdrowe dania i mieszanki ziołowe. Książka odkrywa tajniki kreowania smaków dla najbardziej wybrednych koneserów kuchni. Szczególnie polecana osobom ceniącym wyrafinowany smak i zapach przygotowywanych potraw oraz lecznicze właściwości ziół.

filozofia przypraw
odzywianie holistyczne

Odżywianie Holistyczne

Publikacja wprowadzająca, w której autor obala mity, ukazuje niezdrowe nawyki kulinarne oraz daje praktyczne wskazówki czego unikać, a co stosować przy zdrowym odżywianiu. To pierwsza publikacja, która podejmuje temat żywienia w oparciu o trzy typy genetyczne człowieka i odpowiadająca na różne zapotrzebowania w zależności od odmiennych reakcji na stres.

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Google Plus